Ha unod a hangos fesztiválokat és a tömeget,
de szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba,
Ha pihenni és feltöltődni vágysz, de nem akarsz unatkozni,
Ha unod az agyonhallgatott slágereket, fel akarsz fedezni új hangokat,
Ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad,
Gyönyörű környezetben, a Balaton partján…

Babel Sound Lite 2014: idén is világzene, tánc és jó hangulat Balatonlellén

Az idén 5 éves Babel Sound Interaktív Világzenei Fesztivál ismét ingyenes programokkal várja látogatót Balatonlellén, július 18 és 20 között. A multikulturális fesztivál idén is a világzene, a jazz, a tánc és a gasztronómia világába invitálja a közönséget. Nevéhez méltóan számos országból érkeznek fellépők: magyar, spanyol, görög, algériai, marokkói, cseh, portugál, szerb, egyiptomi, indiai és indonéz előadók koncertjei mellett idén is adott a határokon átívelő együtt-zenélés lehetősége.

Az elmúlt hetekben vált biztossá, hogy a Babel Sound Fesztivál idén is megnyitja kapuit: július 18-20. között összesen 18 koncert, különböző táncos és hangszeres workshopok és több főzőbemutató várja a látogatókat.

A fesztivál idén három helyszínnel jelenik meg Balatonlellén:

- A Napfény strandon minden nap délelőtt 11 órától este 6-ig a workshop és kisszínpad-sátrak adnak helyet a tánc- és hangszeres bemutatóknak, valamint a gasztronómiai élvezeteknek, és minden délután két-két akusztikus koncertnek is.

- A Rendezvénypark színpadán hazai és külföldi csapatok hivatottak a közönséget szórakoztatni. 17 és 23 óra között minden nap négy koncertet láthatunk.

- A mini Bábel Kert pedig az aktív részvétel, az örömzenélés, jammelés helyszíne, ahová kifejezetten az érdeklődő profi és amatőr zenészeket várják a szervezők.

Részletes program, információk
ITT

 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)